Algemene informatie

VERENIGING
Gospelkoor 'THE NEW RELATIONS' is een vereniging. 

DOELSTELLING
De vereniging stelt zich ten doel de uitoefening in koorverband van de zangkunst, met een bijzonder accent op de hedendaagse gospelzang en -muziek.

REPETITIE
De repetities van Gospelkoor 'THE NEW RELATIONS' worden iedere dinsdagavond gehouden in wijkcentrum van Don Bosco Sluisoordlaan 200 Apeldoorn van 19.30 tot 21.30 uur. In de zomermaanden zijn er geen koorrepetities.

LID WORDEN 
Als je besluit om lid te worden mag je een maand lang kosteloos meezingen. De dirigent bepaalt welke stempartij het beste bij jou past. Dat doet ze door middel van een korte stemtest. 

AFMELDEN
Verhindering van een repetitie of optreden dient doorgegeven te worden aan . 

KOORKLEDING
Het koor presenteert zich qua kleding in het zwart met een turquoise accent. Tot de taille dragen we allemaal zwart. De dames kunnen zelf bepalen of dat een lange broek is, een rok of een jurk. Hierbij dient een zwarte panty gedragen te worden. De schouders en bovenarmen dienen bedekt te zijn. Een turquoise accent kan bijvoorbeeld zijn: ketting, sjaal, riem, ander sieraad of een topje waarover een zwart vestje of jasje.  De accessoires dienen niet te groot maar ook niet te klein te zijn. 

De accentkleur mag ton sur ton zijn: nuances van de kleur turquoise. Het dragen van gouden, zilveren of zwarte sieraden is toegestaan.  

De heren dragen een zwarte pantalon, dito overhemd met eventueel een gilet of colbert (geen t-shirt of coltrui) met een turquoise stropdas. Deze stropdas krijgen de heren in bruikleen en blijft eigendom van The New Relations.

Tijdens een zomers optreden kan een andere kledingkeuze gemaakt worden door de kledingcommissie. Dit wordt vroegtijdig aan de koorleden kenbaar gemaakt. 

KOORMAP 
Je ontvangt de bladmuziek (partituren) van de te zingen liederen in bruikleen. 

CONTRIBUTIE

De contributie bedraagt € 17,-- per maand per persoon. (Voor donateurs bedraagt de contributie € 4,-- per maand.) De contributie loopt het gehele jaar door en dient per kwartaal (€ 51,--) of per half jaar (in verband met bankkosten) vooruit betaald te worden, via automatische overschrijving per bank.

Bankrelatie: RABO bank Apeldoorn, NL36RABO0320268284 t.n.v. penningmeester Vereniging Interkerkelijke Gospelkoren The Relations. 

OPZEGGING LIDMAATSCHAP
Indien je het lidmaatschap wenst te beëindigen dien je dit mondeling kenbaar te maken aan een van de bestuursleden en deze mededeling schriftelijk (of per e-mail) te melden aan Bij opzegging lidmaatschap dien je de koormap in te leveren en zelf de automatische overschrijving stop te zetten.